Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersdenhaag.nl


  Waarzeggers uit Den Haag kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Den Haag geven online paranormaal advies. Online waarzeggers uit Den Haag kijken in de glazen bol  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Isha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha wat ben ik blij dat jij online was. Ik ben de rust zelve na ons gesprek zelfs al tijdens ons gesprek. Ik heb eindelijk de bevesteging dat ik gelijk had en dit na 30 jaar. Ik ga na de kop koffie aan de slag met de bewuste brief.
Ik geef iedereen de raad om jou te bellen. Je bent top. Ik bel jou zeker terug. Grtjs.




Ervaring van rita met waarzegger Isha   Ervaring van rita met waarzegger Isha   Ervaring van rita geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wowie ze zag gewoon waar ik werkte.




Ervaring van Essie met waarzegger Isha   Ervaring van Essie met waarzegger Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha eindelijk kwam ik er doorheen om je te spreken. Ik liet je een foto zien en meteen kwam je met de kern. Je bevestigt mijn gevoel en gaf mij inzichten.
Ik kon mijn vinger er wel op leggen wat je zag.
Ik ga nadenken over je raad en zal die ook opvolgen.
Je ziet en voelt alles tot in detail. Kanjer ben je.
Bedankt voor dit gesprek.
Het heeft een reden gehad dat ik even moest wachten om je te spreken.
Dankjewel nogmaals.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha, mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Beste Isha, bedankt voor de enorm uitgebreide reading over m'n werk en toekomst. Vooral over de dingen die me vandaag nauw aan het hart liggen zoals de rechtszaken, de advocaten, de curator, de rechter, enz kon U zeer goed waarnemen. en op mijn vragen antwoorden. Dit brengt altijd rust, laat staan het vertrouwen op een goede afloop. Th.




Ervaring van Thierry met waarzegger Isha   Ervaring van Thierry met waarzegger Isha   Ervaring van Thierry geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha,

Enkel een naam is voldoende voor jou. Je wilde verder geen informatie van mij om zuiver een reading te geven. Je bent heel goed in heden en toekomst. Je wist ook waar de persoon in kwestie zich bevindt op het moment.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha, bedankt voor deze bijzondere en buitengewone goede reading. Met to the pointe waarnemingen en directe informatie zonder voorkennis. Je doet je werk met heel je hart en dat is tegenwoordig zeldzaam..knuffel en bedankt voor je energie en hulp.




Ervaring van anja met waarzegger Isha   Ervaring van anja met waarzegger Isha   Ervaring van anja geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Beste Isha, bedankt voor de duidelijke en mooie reading. To the point, zeer zuiver en alles klopt. Je hebt me omvergeblazen met de reading. Zeker een aanrader.




Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Dag Isha, hartelijk dank voor het fijne consult van daarnet. U pikt onmiddellijk dat op waarover het gaat en bent heel betrokken. U bent een hele aanwinst vr de lijn.




Ervaring van Myriam met waarzegger Isha   Ervaring van Myriam met waarzegger Isha   Ervaring van Myriam geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha,

Ik had je nodig vandaag en je was er weer. Ondanks dat ik je pas nog aan de lijn heb gehad, blijf je heel duidelijk, eerlijk en zuiver in je inzichten naar mij toe.
Door de manier waarop je het brengt, is het niet mogelijk te twijfelen aan je sterke gaven. Zonder iets van voorinformatie weeg je wat er speelt. Wat jij kan is niet met woorden uit te drukken. Iedereen zou je moeten leren kennen.

Dank je wel voor alles.
e.




Ervaring van Isha met waarzegger Isha   Ervaring van Isha met waarzegger Isha   Ervaring van Isha geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha,
Gisteren je voor het eerst leren kennen. Ben sprakeloos over je gaven. Zonder enige voorinformatie wist je helemaal wat er speelde. Je kon de rechtzaak met die man helemaal duiden. Heel sterk.
Zeker een aanrader. Ik ga je ongetwijfeld nog bellen.

Liefs.




Ervaring van e. met waarzegger Isha   Ervaring van e. met waarzegger Isha   Ervaring van e. geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha je bent een ontzettend lieve vrouw en voelde alles heel goed aan. Ik hoefde niet veel te zeggen maar alles klopte precies. Ik kreeg tijdens het gesprek spontaan een heerlijk warm gevoel wauwwww. Je bent echt een aanwinst op de lijn.
Bedankt en een dikke knuffel van mij.
Liefst Ingrid.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Isha   Ervaring van Ingrid met waarzegger Isha   Ervaring van Ingrid geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Gisteren voor de eerste keer met Isha gesproken en ben overrompeld door haar waarnemingen. Vandaag nog even teruggebeld en weer hetzelfde gevoel. Zonder dat je haar iets verteld weet zij uit zichzelf personen te beschrijven, voorvallen aan te halen en de afloop te vertellen dat ik alleen maar denk, hoe is dit mogelijk maar het klopt allemaal. Had het over iemand met kistjes aan die een gesprek met mij zou aangaan, dit is dus een voormalig militair en dit wist zij niet. Alleen maar verbazing en blij dat zij haar gave inzet om anderen te helpen uniform Isha weet nu wie ik ben. Vijf sterren zijn veel te weinig.




Ervaring van Ineke met waarzegger Isha   Ervaring van Ineke met waarzegger Isha   Ervaring van Ineke geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersdenhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden