Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersdenhaag.nl


  Waarzeggers uit Den Haag kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Den Haag geven online paranormaal advies. Online waarzeggers uit Den Haag kijken in de glazen bol  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Ashraya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Keer op keer doe je het weer. Ook al denk ik nu zal ze wel verkeerd zijn. Telkens moet ik jou gelijk geven. Hoe je het doet weet ik niet maar je bent een ware topper. Eerlijk, nooit eerder meegemaakt hoe voorspellingen uitkomen. Bedankt Ashraya. Liefs, N.




Ervaring van N met waarzegger Ashraya   Ervaring van N met waarzegger Ashraya   Ervaring van N geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ashraya Is mijn steun en toeverlaat al een hele tijd. En dat is omdat alles altijd uitkomt. Soms wil ik het niet horen dat iets niet gaat gebeuren zoals ik het in mijn gedachten heb. Maar tja heeft ze toch weer gelijk. Dank je wel Ashraya.




Ervaring van E met waarzegger Ashraya   Ervaring van E met waarzegger Ashraya   Ervaring van E geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lieve Ashraya, ik spreek u nu al een geruime tijd. Alles wat u voorspeld had komt nu stap voor stap uit.
Vol verbazing ben ik af en toe maar ik heb vertrouwen in u en uw gaven. U bent heel erg speciaal en bijzonder voor mij.

Zeer dankbaar en superblij met u op de lijn.

Liefs R xxx.




Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lieve Ashraya,

Ik ben superblij met u op de lijn. Uw gave maakt dat uw inzichten met de tijd uitkomen. U bent meer dan 5 sterren waard. Ben dankbaar dat ik u een aantal jaren mag spreken en u helpt mij zeker moeilijke fases door in onze karmische verbinding (P en ik).
Ik vertrouw u volkomen.

Liefs R
XXX.




Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Als je nu van je sokken wilt geblazen worden moet je haar bellen. Dit heb ik in al die jaren nog NOOIT meegemaakt.
De voorspellingen wacht ik af maar hoe je een situatia persoon kan omschrijven is ongelooflijk. Zo snel en vlot, ik bel je zeker nog. Heel erg bedankt Ashraya.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Ashraya   Ervaring van Nathalie met waarzegger Ashraya   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Dank je wel Ashraya. Je bent zo scherp in jouw waarnemingen. Zo knap. Ik weet niet wat ik het afgelopen jaar zonder jou gedaan zou hebben.




Ervaring van E met waarzegger Ashraya   Ervaring van E met waarzegger Ashraya   Ervaring van E geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ashraya , wil je op deze manier toch even laten weten hoe goed je bent. Ik heb al enkele keren naar jou een mail gedaan en steeds opnieuw trek je mij daar door en geef je me het vertrouwen. Je bent ook vlug om te reageren wat leuk is. Bedankt vr alles. Evi.




Ervaring van Evi met waarzegger Ashraya   Ervaring van Evi met waarzegger Ashraya   Ervaring van Evi geplaatst op 14 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ashraya is naar mijn mening de allerbeste. Ik spreek haar geregeld en alles is uitgekomen.




Ervaring van E met waarzegger Ashraya   Ervaring van E met waarzegger Ashraya   Ervaring van E geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lieve Ashraya, een heel gelukkig nieuwjaar.
Ik wilde u via deze weg bedanken voor de engelenlegging. Echt een super mooi lief gebaar. Heel erg bedankt.
U bent een geweldige en lieve medium.


Liefs A.




Ervaring van A met waarzegger Ashraya   Ervaring van A met waarzegger Ashraya   Ervaring van A geplaatst op 27 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lieve Ashraya, ik wil u hartelijk bedanken voor al uw leggingen voor mij, voor uw steun en geduld. U blijft altijd zo duidelijk en lief hoe vaak ik ook dezelfde vragen stel. Uw voorspellingen komen zeker uit. Nu nog wachten op die van de liefde.

U bent een lieve dame, nuchter, geduldig en erg vriendelijk.

Bedankt voor alles. U helpt mij door een helse periode.




Ervaring van A met waarzegger Ashraya   Ervaring van A met waarzegger Ashraya   Ervaring van A geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Wat een topmedium ben u.

Ik spreek u nu al een geruime tijd en uw inzichten/voorspellingen maar vooral eerlijkheid raken mij enorm. U bent een lief en fijn persoon om mee te praten. En ik ben blij met u op deze lijn. Mijn liefdesleven met P krijgt een nieuw begin. Ik moet vertrouwen hebben en erin geloven. De 1e stap op uw advies heb ik genomen en hij contact me nu eindelijk.

Dank u wel lieve Ashraya.

Liefs R.




Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R geplaatst op 25 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ashraya heeft bij mij al een aantal voorspellingen gedaan welke zijn uitgekomen.

Dus ik kan ashraya naar harte aanbevelen. Ook qua tijd zit ze meestal wel goed, al is deze erg lastig te voorspellen, omdat tijd relatief is en ze in de spirituele wereld eigenlijk geen tijd kennen.

Het is een lieve sociaal bewogen vrouw met een gouden hart die niet zegt wat je wilt horen, maar gewoon zegt zoals het staat te gebeuren. Ik ben blij met haar als steun.

Xxx Yella.




Ervaring van Yella met waarzegger Ashraya   Ervaring van Yella met waarzegger Ashraya   Ervaring van Yella geplaatst op 23 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Heel erg bedankt voor uw steun en voorspellingen. U bent een hele lieve vrouw. Uw manier en inhoud van uw voorspellingen komt ook altijd erg logisch over, u bent een vrouw met een prachtige en bijzondere gave maar u bent ook lekker nuchter. Ik vind het altijd fijn om met u te praten en ik voel me er altijd beter door. Ook minder goede voorspellingen brengt u op een zachte en niet beangstigende manier.

Ik stuur u een digitale bosje bloemen.

Veel liefs A.




Ervaring van Az met waarzegger Ashraya   Ervaring van Az met waarzegger Ashraya   Ervaring van Az geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lieve Ashraya, bedankt voor het mooie consult .en wat je zien liggen hebt is uitgekomen. Ik bel je zeker terug .
Mie.




Ervaring van Mie met waarzegger Ashraya   Ervaring van Mie met waarzegger Ashraya   Ervaring van Mie geplaatst op 25 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ashraya ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Soms weet ik het niet meer maar jij zegt wat voelt en doorkrijgt van boven. Je weet de situatie goed uit te leggen. Klasse. Je bent de beste. Je bent eerlijk en dat is waar het omgaat. Over mijn collega zie je voorlopig alleen een vriendschap tussen ons en gesprekken. Ik vind hem leuk maar ik weet ook dat alles wat je doorkrijgt ook kloppen.

Ik ga je binnenkort bellen met vragen over de toekomst en over hem. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Li met waarzegger Ashraya   Ervaring van Li met waarzegger Ashraya   Ervaring van Li geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lieve Ashrays, wat had ik jou vanmorgen hard nodig en wat ben ik je dankbaar dat je mij zo fijn geholpen hebt. Met jouw liefde en licht heb jij mij de inzichten gegeven die voor bedoeld zijn. ik was het vertrouwen in mijzelf en de liefde even volledig kwijt. maar door jouw mooie healing & reading heb ik het weer terug gekregen. Ik vertrouw weer op mijn eigen spiritualiteit/intuitie en de liefde tussen mij en mijn tweelingziel. Het is een moeilijk pad maar door jou heb ik meer moed en zet ik weer door. Veel dank . Mo.




Ervaring van Mo met waarzegger Ashraya   Ervaring van Mo met waarzegger Ashraya   Ervaring van Mo geplaatst op 15 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ik bel haar regelmatig en alles wat zij heeft aangegeven is uitgekomen. nu maar hopen dat de man in kwestie ook uitkomt.




Ervaring van EB met waarzegger Ashraya   Ervaring van EB met waarzegger Ashraya   Ervaring van EB geplaatst op 7 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lieve Ashraya, jij bent de enige die juist voorspelt heeft wanneer ik zwanger zou raken. zo blij met je. Je bent warm en lief maar ook zuiver en sterk in je gaven. Je bent een topper.




Ervaring van P. met waarzegger Ashraya   Ervaring van P. met waarzegger Ashraya   Ervaring van P. geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lieve Ashraya, ik heb u heel kort op mekaar de afgelopen weken gesproken over mijn situatie met P. U maakt me weer rustig en ik heb weer vertrouwen. Dank u wel.

Liefs R .




Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R geplaatst op 18 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ashraya heb je juist gebeld , al hetgeen je mij verteld heb waarover ik vragen had ook over personen uit het verleden kon je goed beschrijven , zonder dat ik er zelf iets over vertelde.een goed gevoel heb ik bij je .dank je wel xxx.




Ervaring van CHR met waarzegger Ashraya   Ervaring van CHR met waarzegger Ashraya   Ervaring van CHR geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Wauw wat een topvrouw bent u. U heeft me weer energie gegeven en ik wacht met smart af op zijn contacten (P). Over 4/5 mnd een relatie mits hij vertrouwt en geen angsten heeft. Ik ben benieuwd. Dank u wel lieve Ashraya

Liefs R.




Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R met waarzegger Ashraya   Ervaring van R geplaatst op 16 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lief en zuiver medium. Geeft duidelijk door wat ze ziet en legt ook de kaarten ter bevestiging. Stelt me altijd op mijn gemak en geeft me vertrouwen en rust in wat er komen gaat.

Ze is echt een aanrader op de lijn.




Ervaring van Patricia met waarzegger Ashraya   Ervaring van Patricia met waarzegger Ashraya   Ervaring van Patricia geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Wat een geweldig consult. Alle inzichten kan ik plaatsen. Wat heerlijk want dan kan ik me in mn situatie/relatie met mn tweelingziel berusten. Dank je wel en veel liefs en licht toegewenst.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Ashraya   Ervaring van Anoniem met waarzegger Ashraya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ashraya,

Je bent een zuiver medium. Je voelt de dingen heel goed aan. Een paar voorspellingen zijn uitgekomen en zijn nu nog in ontwikkeling. Ik twijfel zeker niet over wat je voelt en ziet. Dank je.




Ervaring van voor Ashraya met waarzegger Ashraya   Ervaring van voor Ashraya met waarzegger Ashraya   Ervaring van voor Ashraya geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Beste Ashraya,

Ik heb je gisteren gesproken. Je bent zo integer en legt alles heel goed uit. Je hebt de situatie goed gezien hoe het in elkaar steek. Met naam alleen zie je heel veel. Alles was herkenbaar. Alsof je alles zelf van dichtbij meemaakt. En dank ook voor je advies.:). Ik zou je iedereen aanraden omdat je een situatie gewoon echt goed ziet.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Ashraya   Ervaring van Anoniem met waarzegger Ashraya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Lieve Ashryaa
Heb je vanavond gesproken en je wist precies wat er speelde. Ongelooflijk hoe het er op zat. Via deze getuigenis wil ik je bedanken voor je heldere uitleg en geruststellen van mijn onrust. Je bent heel scherp en ziet echt bijzonder veel en heel snel ook nog eens. Ik laat je weten als je boodschappen zijn uitgekomen en ik zal opzoek gaan naar het boek. Warme groet moi.




Ervaring van Zakelijke onrust met waarzegger Ashraya   Ervaring van Zakelijke onrust met waarzegger Ashraya   Ervaring van Zakelijke onrust geplaatst op 26 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ongelooflijk. Wat je me vertelde is al deels uitgekomen . Ashraya maar die ene voorspelling laat op zich wachten en iets dat je in ons laatste gesprek hebt gezegd is ook uitgekomen al is het geen goede maar ben blij .nu weet ik wat ik moet doen met zulke mensen .het is hard als het om een kind gaat groetjes r.




Ervaring van rosita met waarzegger Ashraya   Ervaring van rosita met waarzegger Ashraya   Ervaring van rosita geplaatst op 22 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Hey Ashraia, goed gesprek. leuke kennismaking, echt aan te bevelen. je collega.Dirk .




Ervaring van Dirk met waarzegger Ashraya   Ervaring van Dirk met waarzegger Ashraya   Ervaring van Dirk geplaatst op 20 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Bedankt voor het uitgebreide en ook wel herkenbare emailconsult dat ik van je mocht ontvangen.Ik geloof er alvast heel sterk in. ;).




Ervaring van N. met waarzegger Ashraya   Ervaring van N. met waarzegger Ashraya   Ervaring van N. geplaatst op 6 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  jij bent meer of vijf sterren waard. je voorspelling is uitgekomen nu nog de rest van de voorspelling maar heb er vertrouwen in. van de vrouw die regelmatig belt. groetjes r.




Ervaring van rosita met waarzegger Ashraya   Ervaring van rosita met waarzegger Ashraya   Ervaring van rosita geplaatst op 19 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Erg fijn dat u snel to the point kwam. In korte tijd veel wist te vertellen met raad en daad. Hartelijk dank voor uw reading. 'n Elfje.




Ervaring van elfje met waarzegger Ashraya   Ervaring van elfje met waarzegger Ashraya   Ervaring van elfje geplaatst op 25 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Beste Ashraya, hartelijk dank voor het gesprek en de bevestiging.
Een geweldig medium en collega.

XX.




Ervaring van Collega van mediums.nl met waarzegger Ashraya   Ervaring van Collega van mediums.nl met waarzegger Ashraya   Ervaring van Collega van mediums.nl geplaatst op 11 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Een lieve vrouw, die er niet omheen draait.
Vind ze erg goed. Ik bel je zodra het is uitgekomen.

Gr.




Ervaring van Miranda met waarzegger Ashraya   Ervaring van Miranda met waarzegger Ashraya   Ervaring van Miranda geplaatst op 5 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ashraya. De situatie die ik niet kon plaatsen omringd in de universele lichtkracht van Reiki. Vandaag zijn er duidelijke antwoorden naar me toegekomen. Gisteren met jou onverwachts een intens gesprek gehad met jou. Het was echt de moeite waard. Je bent bijzonder hier op deze site . zieledank .




Ervaring van Hsp er met waarzegger Ashraya   Ervaring van Hsp er met waarzegger Ashraya   Ervaring van Hsp er geplaatst op 7 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Ongelooflijk. Wat je me vertelde is al deels uitgekomen . Ashraya, ik kan niet wachten tot je terug beschikbaar bent, geniet zeker van je vakantie.




Ervaring van Dennis met waarzegger Ashraya   Ervaring van Dennis met waarzegger Ashraya   Ervaring van Dennis geplaatst op 1 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersdenhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden